51. PALAK KOFTA
Friterte hjemmelaget grønnsaksboller, kokt i kremet spinatsaus
N, MI, SE, GL, C
239,-
52. SHAHI PANEER
Hjemmelaget ost kokt i kremet saus og nøtter
N, MI, SE, C
239,-
53. VEGETAR JALFREJI
Forskjellige grønnsaker tilberedt i curry med krydder og urter
N, MI, SE
239,-
54. DAL MAKHANI
Linser tilberedt i aromatisk saus med fløte, hvitløk og ingefær
N, MI, SE
235,-
55. CHANNA MASALA
Kikerter stekt i panne med tomater, koriander, ingefær og krydder
N, MI, SE
235,-
56. NAVARTTAN KORMA
Indisk ost, grønnsaker og frukter kokt i fløtesaus med kokos og nøtter
N, MI, SE
245,-
57. PALAK PANEER
Indisk ost tilberedt med spinat, hvitløk, urter og krydder
N, MI, SE
245,-
58. PALAK CHANA
Kikerter tilberedet med spinat, hvitløk, ingefær, urter og krydder
N, MI, SE
240,-